WORD PARTNER EN HELP ONS HET EVANGELIE TE VERKONDIGEN !

Wil je samen met ons het evangelie door alle Nederlandse steden brengen? Word partner en laten we samen het licht van het evangelie schijnen door heel Nederland!

Er zijn meerdere mogelijkheden om samen met ons het licht van Gods verlossingswerk en liefde aan de mensen bekend te kunnen maken:

1) Gebed
Als voorbidder functioneer je vanuit een voorbede team en bidt regelmatig dat alle activiteiten zullen verlopen volgens Gods wil, en dat zielen gered zullen worden.

2) Vrijwilligers op- en afbouwteam en ordedienst
Als vrijwilliger kan je ons helpen tijdens het opbouwen of afbouwen van de Good News Truck, of meehelpen als ordedienst medewerker.

3) Evangelisten en nazorg medewerkers
Tijdens de campagne beweeg je door de mensen heen en maak je snel contact. Je getuigd van Gods Liefde en genade en kan mensen naar de Here Jezus Christus leiden. Je biedt ook een luisteren oor en bid voor herstel, genezing en bevrijding. 

4) Financieel
De eerste fase van de verbouwing is voltooid! Binnenkort gaan we van start met de tweede fase. Dak zal uitschuifbaar worden en er zullen ook nog twee beeldschermen geïnstalleerd worden t.b.v. multimedia.   We zoeken nog financiële partners om de eerste en tweede fase van deze  projecten te financieren. Ook zoeken we financiële partners die willen helpen om de Good News Truck inzetbaar te houden. Denk aan alle vaste lasten zoals verzekeringen, brandstof, onderhoud enz.  

Partner worden? Neem dan contact met ons op!

Bankgegevens: 
Naam: Stichting Good News
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: NL45RABO0370511212
Referentie: Gift Good News Truck
ANBI status: Stichting Good News heeft sinds 09-06-2021 een ANBI Status (Giften aan een stichting met ANBI status zijn aftrekbaar van de belasting)
KvK nummer: 82992533
RSIN: 862683993

 

OOK DE GOOD NEWS TRUCK HUREN VOOR EEN CAMPAGNE?

Het is mogelijk om de Gospel Truck te huren voor het houden van een evangelisatieactie of campagne. Neem contact met ons op voor meer informatie!