WORD PARTNER EN HELP ONS HET EVANGELIE TE VERKONDIGEN !

Wil je samen met ons het evangelie door alle Nederlandse steden brengen? Word partner en laten we samen het licht van het evangelie schijnen door heel Nederland!

Er zijn meerdere mogelijkheden om samen met ons het licht van Gods verlossingswerk en liefde aan de mensen bekend te kunnen maken:

1) Gebed
Als voorbidder functioneer je vanuit een voorbede team en bidt regelmatig dat alle activiteiten zullen verlopen volgens Gods wil, en dat zielen gered zullen worden.

2) Vrijwilligers op- en afbouwteam en ordedienst
Als vrijwilliger kan je ons helpen tijdens het opbouwen of afbouwen van de Good News Truck, of meehelpen als ordedienst medewerker.

3) Evangelisten en nazorg medewerkers
Tijdens de campagne beweeg je door de mensen heen en maak je snel contact. Je getuigd van Gods Liefde en genade en kan mensen naar de Here Jezus Christus leiden. Je biedt ook een luisteren oor en bid voor herstel, genezing en bevrijding. 

4) Financieel
De eerste fase en tweede fase van de verbouwing zijn voltooid! De komende projecten zijn een tweede kleinere truck (kosten €35.000,00) 

We zoeken nog financiële partners die willen helpen om de Good News Truck inzetbaar te houden.

Denk aan alle vaste lasten zoals verzekeringen, brandstof, onderhoud enz.  

Partner worden? Neem dan contact met ons op!

Een donatie kan via deze knop of onderstaand IBAN nummer ovv Gift Good News Truck

 

Bankgegevens: 
Naam: Stichting Good News
Bank: Rabobank
Rekeningnummer: NL45RABO0370511212
Referentie: Gift Good News Truck
ANBI status: Stichting Good News heeft sinds 09-06-2021 een ANBI Status (Giften aan een stichting met ANBI status zijn aftrekbaar van de belasting)
KvK nummer: 82992533
RSIN: 862683993